Stap in de wereld van virtual reality

Virtual Reality is al een tijdje een feit. Het geeft je een heel ander belevenis. Wanneer je een Virtual Reality bril opzet, wordt je in een virtuele wereld geplaatst waar je in 360 graden kunt draaien. Alles om je heen is in 3D en geeft je het gevoel echt daar te zijn. Steeds meer mensen gebruiken Virtual Reality wanneer ze hun games spelen.

Om in een Virtual Reality wereld te stappen, heb je eerst een VR bril nodig en deze zijn best duur. De bekendste brillen zijn de Oculus Rift en de HTC Vive. Deze moet aan een PC gekoppeld worden en je kunt aan de slag. Maar er is ook een ander manier. Je kunt ook op je smartphone van de Virtual Reality wereld genieten. Je hebt dan de nodige Virtual Reality Apps nodig.

Als je een iPhone hebt, dan kun je binnen de kortste keren van Virtual Games genieten. Het is natuurlijk niet hetzelfde als wanneer je een PC gebruikt, maar het is genoeg om je een goede indicatie te geven van hoe het eigenlijk is. Hier heb je natuurlijk ook VR brillen nodig, maar het hoeft geen dure bril te zijn. De smartphone is belangrijk als je van VR wilt genieten. De bril is maar een accessoire.

De iPhone wordt in de bril geplaatst, dus je moet ervoor zorgen dat je de juiste bril koopt. Als je de bril eenmaal gekocht hebt, kun je nu overgaan tot het uitkiezen van de nodige Virtual Reality Apps. Er zijn vele apps die je gratis kunt downloaden, zoals Google Cardboard, VR Roller Coaster en Jaunt VR, om een paar te noemen.

Wil je een nieuwe iPhone X kopen? Dit is dan misschien nog een goede reden om het aan te schaffen. De iPhone X komt met nieuwe kenmerken. Het zou leuk zijn om ook Virtual Reality op de lijst te plaatsen.

Stap in de wereld van virtual reality

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *