3 beste puzzel apps van dit moment

Puzzel apps helpen altijd bij het ontspannen en zorgen ook ervoor dat je je hersenen aan het werk zet op een efficiënt manier. Maar de vraag die steeds naar boven komt: Welke zijn de beste puzzel apps die je kunt downloaden of kopen? Je wilt natuurlijk de beste hebben voor je android of ios hebben. Daarom hebben wij de drie beste uitgekozen voor u.

 

 The Room Two

Deze geweldige android/IOS puzzel is helaas niet gratis, het is een betaalde app die je kunt aanschaffen. Dit spel is het tweede spel in ontwikkelaar Fireproof Studios ‘serie en de derde is in de maak. Die komt ook heel gauw uit, zodat u ook daarvan kunt gaan genieten. Deze puzzel is meer een fysieke puzzel met een mysterie spel tint. Heel erg spannend en leuk. Het is echt een uitdagende puzzel van topkwaliteit. Het proberen waard dus.

 

Lara Croft Go

De Tomb Raider games zijn de beste raadselachtige puzzel games geweest voor de IOS / Android / Windows Phone. Ook deze puzzel kun je alleen krijgen door ervoor te betalen. Dat komt omdat het zo een unieke en leuke puzzel is dat je het helemaal niet voelt om ervoor neer te tellen. Het is namelijk een turn-based avontuur met een scala van belastingpuzzels om op te lossen. Genoeg werk voor je hersenen, maar dan op een leuke manier.

 

Triple Town

Triple Town is een gratis app die je voor zowel een android als een ios kunt gebruiken. Een van de oudste en bekendste spel, vooral als men aan puzzels moet denken die verslavend kunnen zijn. Met deze puzzel app bouw je een stad, dit doe je door bijpassende bomen en huizen samen te voegen en tot een grotere versie te maken. Heel verslavend kan het zijn, maar natuurlijk niet op een slechte manier.

 

Alle puzzel apps die hierboven genoemd zijn, zijn apps die niet gebaseerd zijn op gewelddadige puzzels. Het zijn puzzels die te gebruiken zijn door jong en oud. Niemand hoeft zich zorgen te maken over het gebruik. Het is heel makkelijk en je snapt het bij de eerste keer al. Het zijn puzzels die je hersenen ook helpen en je tot rust brengen. Iets wat wij heel hard nodig hebben tussen alle dagelijkse werkzaamheden.

3 beste puzzel apps van dit moment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *