Top 3 apps voor kookliefhebbers

Urenlang bladeren in kookboeken of zoeken naar recepten online behoort nu tot de verledentijd. Tegenwoordig heb je met jouw smartphone de beste en lekkerste recepten binnen handbereik. Hier zetten we de 3 beste apps op een rijtje.

Yummly

Yummly heeft een grote database waaruit jij de juiste recepten kunt kiezen om te experimenteren. Aan de hand van je opgegeven voorkeuren, vind je snel een recept waarmee je aan de slag kunt. De recepten zijn wel aangegeven in de Amerikaanse  maten en eenheden.

Kitchen Stories

Deze app heeft een groot aantal Nederlandstalige en Engelstalige recepten, met instructievideo’s, waaruit je kunt kiezen. Hierdoor kun je precies volgen wat je allemaal moet doen om een lekker gerecht klaar te maken. Het grootste voordeel van de Kitchen Stories app is dat je precies kunt zien hoelang het duurt om een gerecht klaar te maken en de moelijkheidsgraad hiervan.

Sidechef

Bij de app Sidechef kun je een recept kiezen uit de database waarna je de ingesproken instructies stap voor stap kunt volgen. zo hoef je niet steeds te kijken op je telefoon hoe een gerecht klaargemaakt moet worden. Handig bij deze app is dat je zelf kan aangeven voor hoeveel personen je het gerecht wil klaarmaken en de app past dan zelf de hoeveelheden aan.

Tenslotte

Er zijn natuurlijk nog meer apps waaruit je kunt kiezen om zo de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Belangrijk is dat je een app vindt waarmee je de stappen gemakkelijk kunt volgen. Ook moet je er rekening mee houden dat heel veel recepten in het Engels zijn en soms Amerikaanse maten kunnen hebben.

Top 3 apps voor kookliefhebbers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *