Top 3 apps voor het uitvoeren van een kenteken check

We leven nu in een tijd waarin we geen tijd en geld willen verliezen om informatie op te vragen of te versturen. Dit geldt ook voor de informatie over je auto. Tegenwoordig hoef je je kentekennummer niet meer te sms-en om informatie te krijgen, maar dat kun je nu via een applicatie gewoon doen. Hier volgen 3 apps die je kunt gebruiken bij het uitvoeren van een kenteken check.

Zomoto kenteken app

De Zomoto kenteken app maakt het mogelijk dat jij het kentekennummer kunt scannen zodat je achter de technische informatie van aut’s kunt komen. Ook kan je met deze app zien hoeveel je maandelijks moet betalen aan kosten voor uw auto. Deze app gebruikt u op zowel iPhone als Android telefoons.

Kenteken app RDW

Met deze applicatie krijgt u bij het scannen van een kentekenplaat gedetailleerde informatie over uw auto of motor. Ook kunt u bij elke zoekbeurt aangeven welke items weergegeven moeten worden en dat plaatsen op uw ‘dashboard’ binnen de app.

Finnik Kenteken Opzoeken app

Met de Finnik Kenteken Opzoeken app vind je betrouwbare informatie van alle auto’s in Nederland. Naast deze informatie kun je ook kenmerken toevoegen aan een huidig kentekennummer en het autorapport delen met anderen.

Tot slot

Er zijn meer apps die je kunt gebruiken om informatie te vinden over auto’s. Ook is het mogelijk te weten wat de staat en de straatwaarde van een auto is voordat je die wil kopen of verkopen. Sommige apps geven een berekening hoeveel uw maandelijkse betaling voor uw auto moet zijn.

Top 3 apps voor het uitvoeren van een kenteken check

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *